Beebi jalajälje tegemise poster sinu kodus

Beebi jalajälje tegemise poster sinu kodus

Millistel puhkudel beebi jalajälje postrit veel kasutada:

Lapsed kasvavad esimesel eluaastal valguskiirusel, "silmad kinni" päevad läbi magajast saab ühe aastaga aktiivne ringijalutaja ja "emme" hüüdja. See on lausa maagiline kuidas need väikesed inimesed kasvavad ja arenevad. Selleks, et see aasta natukene veelgi rohkem meelde jääks ja neid mälestusi tagant järele kergem meenutada oleks, on võimalus meil nende jalajälgi talletada.

Tore viis oma laste jalajälgede talletamiseks esimesel eluaastal on igakuiselt, kindlal kuupäeval. Nii saab tulevikus võrrelda milline oli tema jalajälg ja jala suurus siis ja miline nüüd. Heldimusest saab silmanurgast pisaraid pühkida ja jälle leierdada kuiii kiiresti need lapsed kasvavad!

Jalajälgi võib talletada siis kui toimunud on mõni suurem areng, nt päev kui jõutakse haiglast koju, esimesed sammud, esimene "Emme!", esimesed hambad, esimene lasteaiapäev, esimesed jõulud, esimene oma toas magamine, jne. You name it! Valikuid on mitmeid.

Kõiki verstapostide pealkirju saab ka postrile trükkida. Jalajälje tegemine on imelihtne aga suure mälestuste väärtusega!

Vahvat jäädvustamist!

J.

 

Вернуться к блогу